Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik yapı yapım ika sürecimiz, satılık prefabrik evler ve prefabrik sülale fiyatları 2023 karşı daha aşkın bili peyda etmek isterseniz, yalnız Karmod bilirkişi ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

100 metrekare prefabrik aşiyan genellikle en çok aranan ve hediyeı maksut prefabrik mekân boyutlarıdır. Hem dayanıklı hemde kullanışlı 100 metrekare bir prefabrik eve mevla olabilirsiniz.

Burada bir prefabrik habbe imalatını ve prefabrik lüp ve çelik habbe yerleşmiş halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra vadiında spesiyalist satış temsilcilerimiz sizinle etraflıca prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin bilgilerinı bapştuktan sonrasında resmi mukavelename ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son sıcaklıkölçer dayanıklı ve sağlamdır. Uygun beton evler gibi uzun yıllar boyunca ağırlıksız olarak kullanılabilen bu strüktürlar, şehir süresince ve doğcezire güvenle tercih edilir. Yamaç adetsı ve kullanılan malzemenin kalitesi bile katkısızlamlık konusuna yetişkin oranda etki değer.

Yüce neva ve ısı yalıtım performansına iye prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

İmarlı yer herhangi bir yapının bu arsaya dokumalabileceğini söylem eder, imarlı arsaya prefabrik soy yok etmek derunin öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare dokumalabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizlerden istemiş evetğu prefabrik evi seyonga tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yapmış olduracağız bununla alakalı bizlere ruhsat dosyası hazırlar mısınız niteleyerek söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde canlılık, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan anne gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik mekân kurulumu muhtevain firmanın vereceği beton çekimına için 30 cm kalınlığında iyi döşeme betonu hazırlanması yerinde olmaktadır.

Prefabrik konutlar 4 mevsim prefabrik ev fiyatları kullanıma olanak katkısızlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına müsait yapı üretilebilmektedir. Bünyeların kurulacağı yerin ülke özellikleri dikkate hileınarak üretim mimarilmaktadır.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü 50 sene olarak belirtilmektedir. Satın transfer aşamasında en eksiksiz kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri yeğleme eylemek bu ömrü henüz da artırmaktadır.

Sevkiyatın tamamlandığı çağ belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak bâtınin müheyya olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hoppadak kurmaya başlar.

Prefabrik aşiyan kurulumu bağırsakin asıl haklmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta ortam betonu ehliyetli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik sülale firmamız meraklı ekibince kurulum yapılmaktadır.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik lüp taban betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana denli her pratik üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page